LC Saue Charter Night aastapäev

LC Saue Charter Night aastapäev  

Laupäeval 18. novembril  kogunesid LC Saue lionid koos lady’dega Saue mõisasse järjekordsele aastapäevapeole. Lionsliikumises  on igal hooajal  kõige oodatumaks  ja olulisemaks sündmuseks klubi aastapäevapidu – Charter Night. 

Aastapäevapeo avamisel  tervitas klubi president Henn Vaher kõiki kohalolijaid ning pidas asjakohase  pidupäevakõne. President märkis oma kõnes, et LC Saue on  aktiivselt osalenud nii lions piirkonna  aktiviteetides kui ka kohaliku kogukonna  tegevuses. Osa klubi liikmeid osales   suvel toimunud  Lions Maailmakongressil Torontos. President lisas, et lionsliikumise eesmärgiks on ergutada aktiivseid ja tegusaid inimesi panustama ühiskonna hüvanguks ning aitama kaasa  eetiliste eesmärkide saavutamisel. 

Üritusel osales ka lions piirkonna kuberner Tõnu Muru koos lady’ga. Kuberner  tunnustas Saue klubi  aktiivset ja tulemuslikku  heategevusealast tegevust  ja klubi pühendumust  lionsliikumise traditsioonide järgmisel. Samuti  naaberklubide LC Laagri  ja   LC Turba esindajad  tervitasid Saue aastapäeva puhul. 

Muusikalise eeskavaga  esinesid Saue Muusikakooli õpilased, kelle vokaal- ja instrumentaallood  olid väga nauditavad. Aastapäevpidu lõppes heategevusliku   loteriiga, millest kõik peolised aktiivselt osa võtsid  ja oma  loosiõnne proovisid. 

Oli  sisutihe  ja meeldejääv üritus ning sellest osavõtjad  said uut energiat ja  innustust lionsliikumise edendamiseks.