30 juunil andis kuberner Märt Viileberg rolli üle. 2020-2021 hooaja Eesti Lions piirkonna kuberner on Enno Rõõs

Head lionid, sõbrad

Juunikuu viimasel päeval toimus Paide iidse ordulinnuse tornis hooaja 2020-2021 kuberneri ametisse nimetamise tseremoonia.
Koosviibimisest kujunes väärikas ja unustamatu sündmus. Hulk häid soove ja lubadusi on aastaks kaasa võtta.

Meie algava hooaja motoks on Lahkus Loeb. Alustasime juhtmõtte ellu viimist juba samal õhtul. Iga osaleja tegi vähemalt ühe lahke teo. Kasutame nüüd oma selle hooaja tegemiste kajastamisel ja visualiseerimisel Lahkus loeb sümboolikat.

Tervitan Teid kubernerina uue hooaja alguse puhul olles tänulik, et saame koos panustada meie ühiskonna paremaks ja lahkemaks muutmisesse. Sündmust oli kajastamas kaks meediakanalit ja tänu neile teatakse lionitest täna veidi rohkem kui eile. Anname sellel aastal kõigist oma tegemistest teada. Oleme suurim ja saame tuntuimaks.

Parimate soovidega
Enno Rõõs

Kuberner 2020-2021
SD 120 Eesti
Mob.+37256481814
e-post enno@comfort.ee

 

 

 

 

 

Scroll to Top