Kuberner Märt Viileberg võtab lionsaasta 2019-2020 kokku

LÕPPEVA LIONS AASTA 2019-2020 MOTO OLI:
We serve, through diversity
Meie aitame mitmeti!

Lions aastale tagasi vaadates tegutsesime tõesti mitmeti, sest aasta oli „tänu viiruse puhangule“ eriline. Suve lõpul läksime piirkonna juubeliaastal alanud uue hooga edasi. Pöörasime suurt tähelepanu Lions liidrite koolitusele. Korraldasime edukalt Lions Euroopa Foorumi 2019 Tallinnas, millega lõime aktiivse rahvusvahelise suhtluse Euroopa lionite vahel. Meile veelgi olulisem oli, et tõstsime suuresti Eesti riigi ja Lions piirkonna rahvusvahelist mainet. Osalesime heateopäeval, alustasime heategevuse aruandlusega. Korraldasime eduka rahuplakatite võistluse ja parimate joonistuste näituse ühendministeeriumis. Korraldasime ja osalesime heategevussündmustel, sh teatrietendustel Ugalas ja Endlas, Bowlingu turniiril Mustamäe Tervisekeskuses, filmi „Talve“ esilinastusel Coca Cola Plazas, „Ulatagem sõbrakäsi „ peoõhtul Sõmerus, pokkeriturniiril jne.

Oleme saanud LCIF-lt 100 000 dollari suuruse toetuse ja sellega kaasrahastanud pooles ulatuses Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsiooni Keskusele kaasaegsete kõrgtehnoloogiliste ülajäseme raviseadmete ehk käerobotite komplekti soetamist. Oleme saanud LCIF-lt 15 000 dollari suuruse toetuse Lions Quest õppematerjali eesti keelde tõlkimise ja koolituste korraldamiseks. Oleme Euroopa Foorumilt ja 15 klubilt kogutud rahast annetanud LCIF-le 4000 dollarit. Jagasime seitsme klubi vahel 3000 euro suuruse toetuse nende heategevusprojektidele. Oleme „Tänukõne kiirabile“ kampaania käigus annetanud 13000 eurot tublide kiirabitöötajate puhkuste toetamiseks.

Uuendasime piirkonna kodulehe www.lions.ee suurendamaks Lions liikumise tuntust ja liikmeskonda. Korraldasime jätkuvalt rahvusvahelist noortevahetust. Vaatamata keerulisele eriolukorrale oleme suutnud hoida klubide liikmeskondi. Paraku on siiski lõpetanud tegevuse LC Tabivere ja LC Tallinn Toompea. Rõõmu teeb, et oleme asutanud uue klubi Tallinnas Kakumäel, loomisel on klubid Kilingi-Nõmmel ja Võrus. Kahjuks ei õnnestunud hea tahtega ühendada LEO klubisid Lions piirkonnaga kujundades need ümber LEO-Lions klubideks.

Viiruse tõttu olime sunnitud loobuma galaõhtust Noblessneri Valukojas; Lions Clubs International konvendist Singapuris, mis lükkub aasta võrra edasi Montreali Kanadas; piirkonna perepäevadest Toosikannul, mis lükkuvad ka aasta võrra edasi; Lions Euroopa Foorumist Kreekas Thessalonikis, mis lükkub samuti aasta võrra edasi. Lohutuseks, nagu kirss tordil, avaneb videomeenutus Lions Euroopa Foorumist 2019 Tallinnas lingilt https://www.europaforum2019.ee/gallery/ .
Oleme tunnustanud tublimaid lioneid ja leosid, sh rahvusvaheliste ning piirkonna teenetemärkidega. Suur tänu kogu pühendunud edukale meeskonnale, teile kõigile, kes olete osalenud meie piirkonna ja klubide ettevõtmiste ettevalmistamisel, läbiviimisel ja rahalisel toetamisel!

Hei hoo, hei hoo, käis töö ja vile koos!

Tänuga,

Vaid koostöös oleme edukad ka järgmisel Lions aastal!

Scroll to Top