LC Pärnu Koidula osales Pärnu kirjandusfestivalil

Pärnus toimus 17. augustil Koidula pargis ja Koidula muuseumis kirjandusfestival. LC Pärnu Koidula osales pargis oma heategevusliku suvekohvikuga.

Suvise Pärnu ürituste kalender on väga mitmekesine ja pakub elamusi erinevatele huvigruppidele. Kindlasti on üheks pärlitest Pärnu kirjandusfestival, mis toimus juba neljandat korda ja huvi näib aina kasvavat – külastajaid jagus keskpäevast südaööni. Üritus, kus pjedestaalile on tõstetud eesti keel ja kirjandus, on olnud kõigile huvilistele tasuta. Erinevad teema-alad pakkusid põnevaid kohtumisi, sisukaid arutelusid ja köitvaid etteasteid.

LC Pärnu Koidula on uhke, et meidki on kaasatud sellele suurepärasele üritusele ja juba kolmandat suve järjest saame omavalmistatud suupistetega külastajatele kehakinnitust pakkuda. Meie suvekohviku külastajad toetasid lahkesti meie ettevõtmist ja andsid oma panuse Pärnumaa erivajadustega laste ja noorte toetuseks. Täname kõiki, kes heateole õla alla panid – heategu teeb hingele pai.

Ürituse idee autor ja eestvedaja Merle Jantson on välja käinud mõtte, et Pärnust võiks saada Eesti kultuurikuurort. Huvi korral saab pikemalt lugeda Sirbist https://sirp.ee/s1-artiklid/c7-kirjandus/parnu-on-tegelikult-kirjanduslinn-ja-kultuurikuurort/

Kaja Grak
LC Pärnu Koidula pressisekretär

Foto: Haide Rannakivi

Scroll to Top