KUTSE Lions Clubs International 103. virtuaalsele konvendile 25-29. juunil 2021

Covid-19 pandeemia jätkuva mure tõttu otsustas LCI direktorite nõukogu 2021. aasta Montreali Lions klubide rahvusvahelise konvendi korraldada virtuaalsele sündmusena täielikult veebis. See otsus tehti meie lionite, leode, töötajate ning müüjate tervist ja ohutust silmas pidades, sest rahvusvaheliste reiside ja suurte kogunemiste piiramine on viiruse ülemaailmse ohjeldamise võtmeteguriteks.

Järgnevalt mõned olulised üksikasjad 2021. aasta konvendi kohta:

  • Meie 2021. aasta virtuaalne konvent on avatud kõigile lionitele ja leodele üle kogu maailma.
  • Registreerimine on juba avatud https://www.mcisemi.com/lci2021/. Registreerimistasu kuni 31. märtsini on 50 USA dollarit, seejärel alates 1. aprillist 75 USA dollarit. Leode registreerimistasu olenemata kuupäevast on 30 USA dollarit.
  • Juhatuse ja rahvusvaheliste direktorite valimiste hääletusprotseduurid viiakse läbi elektrooniliselt.
  • Konvendi värsked uudised ja üksikasjad postitatakse aadressile https://lcicon.lionsclubs.org niipea, kui need muutuvad kättesaadavaks.

See ülemaailmne tervisepandeemia on sundinud meid kõiki tegema otsuseid ja muudatusi, mis seavad tervise ja ohutuse esikohale. Oleme siiski optimistlikud, et iga uue päevaga on lootust, ja leiame lionitena jätkuvalt uusi võimalusi ühenduses püsimiseks, oma kogukondade turvaliseks teenimiseks ja ülemaailmse missiooni We Serve jätkamiseks.

Peatse kohtumiseni virtuaalsel konvendil!

LCI rahvusvahelise president Dr Jung-Jul Choi kutset edastades ja tervitades
Märt Viileberg
Piirkonna eelmine kuberner